greenweddingshoes_edited.jpg

Destination Weddings

& Elopements

Als wandering soul begrijp ik als geen ander waarom je met het idee speelt om je huwelijk te vieren onder de zon - op een idyllische plek.

Je bent een levensgenieter net zoals ik, en dan is er af en toe eens tussenuit gaan voor jou een ideaal moment om samen met je partner de batterijen even op te laden. Even op de rem gaan staan en tijd maken voor elkaar en genieten van de kleine dingen in het leven, zoals mooie landschappen, een goed glas wijn bij de ondergaande zon.

In die vibe met jullie beste vrienden en dichte familie jullie huwelijk vieren, zie je daarom helemaal zitten. & weet je wat leuk is?

WIJ OOK!

Lees daarom hieronder alles over hoe wij als fulltime nomads jullie kunnen bijstaan bij het plannen en stylen van je trouwfeest in het buitenland, in groot of klein gezelschap!

Destination Weddings & Elopements

Onze aanpak

Intimate Gathering-43.jpg

Kies voor een wedding wingwoman die je vertrouwen geeft.

First things first - tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we even afstemmen of we een goed gevoel hebben bij mekaar. Ten slotte gaan we (meer dan) een jaar samenwerken, en dat is 100x fijner als er een leuke vibe is tussen ons!

 

Als dat het geval is, gaan we tijdens een volgend gesprek samen brainstormen over de perfecte locatie voor jullie destination wedding.

 

Een agroturismo in Puglia? Een wijnhuis in Toscane? Een château in de Champagnestreek of een beach house in Mallorca? We beginnen niet van een vaste locatielijst, wel van jullie verhaal en de verwachtingen die jullie hebben over jullie bruiloft.

We staan altijd voor jullie klaar. 

Op basis van het verhaal dat jullie met ons delen, jullie ideeën en verwachtingen over jullie huwelijk in het buitenland, creëren wij een persoonlijk concept. Dat kan een Elopement zijn (jullie en eventueel 2 tot 4 extra gasten)

of een Destination Wedding (huwelijksfeest in het buitenland tot 200 gasten).

 

Geen standaard dagindeling bij Vedette Claudette, maar een ervaring op maat, die jullie stijl en eigenheid weerspiegelt.

 

Naast de persoonlijke uitnodigingen, maken we zelfs een website in hetzelfde concept, waar de gasten alle informatie vinden over jullie huwelijksfeest. Ze kunnen hier ook aanduiden of ze aanwezig zullen zijn of niet. 

 

Van een rooftop city cocktail in Barcelona tot een beach BBQ op Formentera, We've got this! Jullie en de gasten worden in de watten gelegd van aankomst tot vertrek. 

In de 'online wedding map' volgen jullie ten allen tijde de voortgang van de planning. Je vindt er de budgetraming, de locatielijst met alle bijhorende informatie, de gastenlijst met opvolging, alle documentatie en ten slotte ook de retroplanning die alle to do's bevat van het begin tot aan jullie huwelijksdag.  We spreken regelmatig af om samen de voortgang te bespreken. Wedding planning is bij ons iets heel persoonlijks en interactief! Jullie participatie wordt dus zeker verwacht :) 
 

Intimate Gathering-41.jpg
Intimate Gathering-7.jpg

Past zo'n buitenlands huwelijk wel in ons budget?

Trouwen in het buitenland hoeft geen fortuinen te kosten. Een uitgebreid feest in België kost snel meer dan een gezellig feest in het buitenland. Door onze ervaring maken we steeds nauwkeurige budgetramingen en blijven we puzzelen tot we een ervaring creëren die goed voor jullie aanvoelt op alle vlakken!

 

Onze visie? YOMO! (You only marry once), dus do what you love & kies voor wat jullie gelukkig maakt!

Buitenlandse ervaringen die we al creëerden.

4C9D3C02-65D2-418D-856B-74462C431EC6_edi

Maikel & Filip

Met 85 gasten trekken Maikel en Filip naar het wondermooie Puglia, waar ze gedurende 3 dagen op verschillende locaties hun gasten mee zullen laten genieten van hun geluk. Het wordt een goeie mix tussen een typische zuid-Italiaanse ervaring, hun persoonlijke ideeën en onze creatieve insteek!

Forest Boho

Beach Wedding
Beach Wedding

Intimate Gathering-2.jpg
Intimate Gathering-2.jpg

Forest Boho

1/30

Laten we van jullie huwelijksfeest een buitenlandse ervaring maken.

Eentje die voor altijd bijblijft.