top of page
33915a76-dbe3-42a1-b26a-fab4538b4905.JPG

Intimate (Wedding)

Gatherings

Let's get together and feel alright.

Lees op deze pagina alles over onze Intimate Gatherings, een concept waarbij je een belangijk moment viert met je dierbare vrienden en familie in een cosy omgeving. Een micro wedding of event dus, waar de focus ligt op kwaliteit en styling.

The Intimate Gathering

Onze aanpak

Intimate Gathering-43.jpg

Het is tijd om te

re-connecten.

Maanden heb je de personen buiten je bubbel niet kunnen vastpakken. Geen intense verhalen kunnen vertellen, of samen genieten van een lekker glas wijn, een gastronomisch dinertje tijdens het delen van emotionele momenten. Daarom: let's get back to the essence of being together! Gedaan met Zoom, Facetime en alle andere apps, we brengen mensen terug in connectie met: elkaar. In de natuur, op één van onze inspirerende plekjes.

 

Om opnieuw die connectie te vinden met je dierbare vrienden en familie en opnieuw te genieten van de speciale momenten in het leven, stelden we een concept samen: the Intimate Gathering.

Met dit concept bieden we jullie de kans om op korte termijn een fantastisch moment te organiseren met vrienden en familie die jullie nauw aan het hart liggen.

 

Voor trouwers die hun feest hebben gecancelled, verloofden die graag in een gezellige setting hun huwelijk vieren, maar ook babyborrels, doopfeesten, communiefeesten en verjaardagen of andere vieringen kunnen gevierd worden tijdens een Intimate Gathering.

 

Of gewoon, zonder specifiek moment, voor zij die opnieuw willen connecten met hun dierbare f(r)amily na een lange periode van afstand.

 

Wat houdt het in?

Op één van onze inspirerende plekjes of bij jou thuis bouwen we een gezellige omgeving.

Wij voorzien:

- de locatie, of een stretchtent bij jou in de tuin

- die styling en inrichting (die je kiest uit onze 3 moodboards)

- de gastronomie (lekkere cocktails, wijntjes en good foods van op de grill)

- een fotografe die onopgemerkt jullie mooiste blikken en glimlachen vastlegt

Voor de trouwers of andere ceremoniële momenten zoals een doop of een communie, kun je onze ceremoniespreekster Ellen vragen jullie persoonlijke verhaal te komen vertellen tijdens een uniek moment.

We've got this! Jullie en de gasten worden in de watten gelegd van aankomst tot vertrek, wij zorgen voor al de rest.

Intimate Gathering-41.jpg
Intimate Gathering-7.jpg

Wat kost zo'n

Intimate Gathering?

We organiseren al een Intimate Gathering vanaf

185 euro per persoon excl. locatiehuur,

bij een gezelschap van 50 gasten.  

Een greep uit onze locaties

0c78b563-e2cb-4771-afeb-ab341f79eeb2 2.J

Bleyckhof

Welkom op Bleyckhof - de natuurlijke parel van Ann-Sophie en Guillaume in Oelegem, op slechts 20 minuten van Antwerpen. Denk: uitzicht op uitgestrekte weides, een kabbelend beekje, en een prachtig ingerichte sailcloth tent met alle voorzieningen en zicht op het klassieke landgoed. Overtuigd? Goed! Wij ook!

Laten we van jullie unieke moment

een gezellige belevenis maken.

Eentje die voor altijd bijblijft.

bottom of page