top of page
  • Foto van schrijverAude, Head Vedette

Charlotte & Rik - jeugdige liefde vereeuwigd

Bijgewerkt op: 21 dec. 2020


"Hey Aude, mijn naam is Kristine, ik ben de mama van Charlotte. Zouden we eens kunnen afspreken?"


Op een zomerse dag snelde ik het centrum van Antwerpen in, naar één van de gezelligste huizen die ik achteraf gezien ooit betreed heb. Hier woonden Charlotte en Rik, zij juriste, hij digital marketeer. Mijn eerste indruk? Stijlvol, elegant en intelligent koppel!


Nog iets dat onmiddellijk duidelijk werd: Charlotte en Rik zouden die zomer trouwen. No matter what. In Hoogstraten, ook één van de gezelligste steden (ja, Hoogstraten is een stad, daar wijst één van mijn beste vriendinnen met Hoogstraatse roets mij elke keer op).


Het zou een traditioneel kerkelijk huwelijk worden waarbij wij de styling en coördinatie op ons zouden nemen. We bereidden dus de gehele planning voor, zorgden dat alles vlot en volgens de maatregelen verliep, begeleidden de gasten naar hun plaats en... we kleedden de kerk volledig in naar de stijl van Charlotte en Rik. Wat je je daarbij mag voorstellen? Veel gipskruid, eucalyptus, enkele elegante bloemstukken en linnens die warmte brachten. En witte ballonnetjes aan de stoelen, op vraag van mama Kristine!


Zo stijlvol als Charlotte is, koos ze voor een elegante witte bruidsjurk en heel subtiele haar en make-up. Ook Rik zag er stunning uit in zijn prachtige pak. In een classic car reden ze samen naar de kerk. Na een mooie mis met héél veel persoonlijke elementen, werd het koppel gevierd door de erehaag met 'wedding wands', een alternatief op strooisel zoals rijst en bloemblaadjes.


Charlotte en RIk, ik ben heel blij dat ik deel heb mogen uitmaken van jullie prachtige huwelijk. De eer was echt aan mij. Bedankt.


97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page