top of page
  • Foto van schrijverAude, Head Vedette

BUSINESS BOOTCAMP: een GRATIS interactief programma voor ondernemers!

Bijgewerkt op: 19 mrt. 2020

Je customer experience versterken, hoe begin je daaraan? Wie is mijn customer eigenlijk? En is mijn strategie hierop afgesteld? Laat staan mijn storytelling, tone of voice en visualisatie?


Samen met Margot van ThreeOfaKind.Design stond ik afgelopen week voor een groot vraagstuk. Hoe gaan we de komende weken in (semi-)lockdown aanpakken? Wijnen was onze eerste 'hit' maar dat zou problematisch zijn mochten we dat 24/7 gaan doen. Dus vroegen we ons af..

Gaan we bij de pakken blijven zitten omdat alles opgeschoven wordt en mensen bang zijn om een event te plannen? Wenen omdat bedrijven ons niet contacteren om een project op te starten samen? Ik dacht het niet.


Toegegeven, die telefoontjes krijgen om projecten op te schuiven 'till further notice' zijn niet de telefoontjes waar je mondhoeken spontaan van omhoog trekken. Newsflash! Als er iets is dat ik zelf the hard way geleerd heb: je energie is uitputbaar. Kies je ervoor om je energie in boosheid, frustratie en verontwaardiging te steken, dan heb je niet de energie om positive things te creëren. Tijd om te shiften dus! Doel: wins creëren instead of losses.

De eerste win: werken AAN onze business als we er niet IN kunnen werken. Het is tijd om nieuwe dingen te proberen, je strategie en branding eens af te stoffen en onder de loep te nemen. Ben je nog mee met alle trends op vlak van marketing, bedrijfsstrategie, storytelling, customer experience, visualisatie & branding?


Wel, Margot en ik stelden daarom 'Business Bootcamp: The Corona Hack' samen. Een programma vol tips, tricks, invul- en denkoefeningen om je (net zoals we onszelf) te challengen je energie te shiften naar wins in plaats van losses.


Check op de story highlights van @vedetteclaudetteevents hoe je jouw kopie kunt downloaden.


Positive vibes & challenges coming your way!


Aude, Head Vedette bij Vedette Claudette


68 weergaven0 opmerkingen
bottom of page