top of page
  • Foto van schrijverAude, Head Vedette

Maxime en Hans - hun liefde boven alles, ook corona.

Bijgewerkt op: 21 dec. 2020

Maxime en Hans, wat een koppel.


Het is de eerste keer dat ik een blogpost ga schrijven over één van onze koppels, maar deze twee inspireerden mij alvast om hier werk van te maken!


Eerder in 2020, nog voor big C onze wereld op zijn kop draaide, kreeg ik een telefoontje van Ancy, de eventverantwoordelijke voor o.a. de Abdij van Herkenrode in Hasselt. Een supertof koppel trouwers was op zoek naar een wedding planner die hen kon bijstaan die zomer van 2020. Ik hupte in mijn MINI en reed met veel plezier naar Hasselt waar ik Maxime en Hans voor het eerst ontmoette.


Kort daarna maakte ik een persoonlijk voorstel voor hen op naargelang hun verwachtingen. Ik ging ze ondersteunen met de verdere planning van hun huwelijksfeest, de communicatie, het invullen van de ceremonie, het zoeken van de geschikte leveranciers én ook het stylen van hun mooiste dag.


Nu wil ik jullie wel iets vertellen over een staaltje veerkracht. Want tot 3 keer toe hebben we het concept moeten aanpassen van hun huwelijk! Maxime en Hans hebben beiden grote families, waardoor het een feest met een behoorlijk aantal gasten ging worden, met alles erop en eraan. Helaas werden de maatregelen naar de zomer toe alleen maar strenger en strenger. We gingen eerst naar een trouwfeest zonder dansfeest. Een openingsdans een toast en dan zou iedereen naar huis gaan. In een tweede fase, mocht het diner enkel doorgaan met een verminderd aantal gasten, waardoor Maxime en Hans hun gezelschap zouden moeten gaan opsplitsen of verminderen. Ook daar stressten ze niet over en vonden ze samen een oplossing.


Ten slotte, als alles in kannen en kruiken was voor de tweede keer, besloot de overheid dat trouwfeesten met catering helemaal niét meer mochten doorgaan. Een ceremonie kon wel, volgend strikte regels, zonder catering en wanneer met veel volk, liefst in openlucht.


Corona kreeg hun liefde niet klein. Met de dichtste vrienden en familie, organiseerden we een openluchtceremonie in de abdijtuin met zicht op de wijde velden. Ellen van Amore Storytelling vertelde hun prachtig liefdesverhaal en hun beste vrienden en familieleden kwamen allen hun favoriete anekdoten vertellen. De petekindjes van Hans hadden een leuk geschenkje gemaakt. De muzikale begeleiding werd voorzien door LUNA Music. Onder het motto never change a winning team, schakelden we Filip van Flowers by Monsieur F in als bloemenman en Christine Smeyers als fotografe.


En er vloeide traantjes. Traantjes van geluk en traantjes uit emotie.

Ook bij mij trouwens. I just can't help it - zo'n schoon koppel mogen ontmoeten en samen gelukkig zien, daar doe ik het voor.


90 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page