top of page

wedding planner

feestzaal

trouwlocatie 

trouwen 

huwelijksbudget

bruidsjurk 

destination wedding 

trouwen in het buitenland

Laten we het hebben over de liefde vieren.

Als je op deze pagina terechtgekomen bent, ben je probably recent ten huwelijk gevraagd door de liefde van je leven & zei je YES!,

of ging jij zelf op je knie.

Dus allereerst - van harte proficiat love birds!

Je kijkt daarom stilaan vooruit naar het plannen van je huwelijksfeest, want je hoort her en der dat je er toch zeker op tijd mee moet beginnen.

Maar als levensgenieter met daarnaast een druk leven, zul je al snel gemerkt hebben dat het plannen van een trouwfeest veel tijd van je vraagt, toch een mooie brok planning en administratie inhoudt, en je misschien, gewoon, niet goed weet waar te beginnen.

Bovendien, wil je dat dit once-in-a-lifetime moment heel uniek en creatief wordt vormgegeven, tot in de kleinste details verzorgd wordt

en gestyled wordt zoals je het zag op Pinterest.

En daarmee willen wij je helpen. Lees hieronder meer over onze services voor als je een gezellig, uniek en creatief trouwfeest wil plannen!

IMG_8973.JPG

trouwfeest kostprijs

wedding styling

verlovingsring

trouwring 

trouwen onder de zon

trouwplanner

weddingplanner

elopement

elopements

Wedding Planning

Alle puzzelstukjes vallen samen in een persoonlijke en unieke trouwbeleving. 

Een trouwfeest, dat plan je door je te laten omringen door iemand op wie je kunt vertrouwen. Iemand met de nodige ervaring, expertise, connecties en creativiteit. Op wie je kunt leunen, in het nemen van belangrijke beslissingen en het boeken van de juiste leveranciers. Kortom, iemand die ervoor zorgt dat jullie geniéten van jullie eigen trouwbeleving, van begin tot einde. 

Die persoon wil ik voor jullie zijn. 

Tijdens een gezellige kennismaking overlopen we eerst jullie dromen en ideeën, geef ik jullie op mijn beurt enkele ideeën mee over het concept voor jullie trouwfeest, dat zo door ons samen vormgegeven wordt.

Vervolgens duik in onze 'vault of hidden gems' op zoek naar de geschikte trouwlocatie. Aan de hand van een bezoek, al dan niet virtueel, beslissen we samen welke venue het decor wordt voor de ervaring van jullie leven. Heb je zelf al een locatie? Geen probleem. Dan bouwen we hier samen op verder.

Tijdens een styling workshop ontdekken we welke look & feel jullie trouwfeest mag dragen. Wij verzorgen op basis hiervan een persoonlijke en unieke styling van uitnodiging tot bedankje - allemaal in eenzelfde lijn, en spreken onze ervaren partners en leveranciers aan om ons hierin te ondersteunen.

Ook voor de volledige wedding coördinatie (vaak 'ceremoniemeester zijn' genoemd) mag je op ons rekenen - want wij zorgen ervoor dat tijdens het feest alles tot in de puntjes uitgevoerd wordt, van begin tot einde.

Bovendien zijn we doorheen de hele planning en op het feest zelf bereikbaar voor jullie en jullie gasten, om te begeleiden en vragen te beantwoorden.  

Zullen we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek even aftoetsen of er een match is tussen ons? 

Destination Weddings

& Elopements

Onze specialiteit? Trouwbelevingen in het buitenland!

Een cosy avondfeest op het binnenplein van een gezellige boerderij in het zuiden van Frankrijk,

je ceremonie in een strakke, witte masseria in het zuiden van Italië,

je trouwdiner met een fantastische uitzicht in de wijnvalleien in Toscane,

met je blote voeten in het zand 'ja' zeggen op Ibiza,

een riad in Marrakech omtoveren tot je trouwlocatie...  Ik heb je hier hé?

Meer dan 5 jaar ging ik op pad doorheen de wereld na mijn studies, want yes, I am a wandering soul. Nieuwe ervaringen opdoen, andere culturen leren kennen, van het leven genieten én liefst met de zon op mijn snoet - that's me.  

Door het opbouwen van duurzame relaties met locaties en leveranciers in het buitenland, kun je op me rekenen voor het organiseren van je destination wedding of elopement (intiem huwelijk in klein gezelschap) onder de zon.

Met jaren reiservaring rond de wereld en vertrouwensvolle partners,

kennen we de éxacte plekjes waar we op een budgetvriendelijke manier jullie droomhuwelijk organiseren.

Inspirational Journal

bottom of page